Forkliftonline » BirdieCar
5.0
2 comentarii
Source: Google Maps
Despre noi
Harta
Comentarii
2

BirdieCar

AUTOVEHICULE ELECTRICE: evenimentele economice, sociale şi cele de mediu la nivel mondial pun un accent tot mai mare pe soluţiile alternative din domeniul transporturilor şi al circulaţiei. Provocările prezentului sunt emisii de gaze de eşapament zero, confort ridical al călătoriei și o exploatare economică, consum redus, obiective care acoperă un segment de piață tot mai mare, atât în transportul de persoane cât și în cel de mărfuri.

În calitate de dealeri ai AUTOVEHICULELOR ELECTRICE BIRDIECAR, deja de mai mulți ani putem declara că în domeniul mobilității, cea mai bună soluție o reprezintă deja autovehiculele electrice cu acumulatori. Axându-se pe acest domeniu, compania noastră desfășoară activități de proiectare, import și asamablare a autovehiculelor electrice noi pentru transport de persoane și a celor mici de transport de mărfuri, respectiv de comercializare a acestora prin centrul nostru din Ungaria și prin rețeaua națională de distribuitori.

Funcționarea fără griji și în siguranță a AUTOVEHICULELOR ELECTRICE BIRDIECAR CU ACUMULATORI este asigurată în mod constant și fără probleme de baza noastră centrală cu mai multe mii de piese de schimba, precum și de rețeaua de service proprie și a partenerilor noștri, unde lucrează oameni profesioniști și calificați. Autovehiculele noastre sunt livrate cu o garanție de 2 ani, care poate fi prelungită după nevoie.

EXPERIENȚA BIRDIECAR: funcționare a motorului silențioasă și fără emanații, încărcare rapidă a acumulatorilor de la rețeaua obișnuită de curent, consum extra-redus, costuri mici de întreținere, posibilitate de circulație pe drumurile publice, soluții pentru probleme date, fac din autovehiculele electrice Birdiecar alegerea ideală pentru satisfacerea nevoilor de transport de persoane și de mărfuri, atât pentru beneficiari cât și pentru proprietarii acestora.
Detailat
Contact
În vînzare: 2 anunțuri
Adresa
Ungaria, 1151 , Budapest, Budapest, Külső Fóti út 26.
Ora locală a vânzătorului: 10:14 (CEST)
România, Județul Ilfov, Otopeni, Drumul Garii Odai nr 8
Germania, Bavaria, 82054 , Sauerlach, Robert-Bosch-Str. 14
Ora locală a vânzătorului: 10:14 (CEST)
Trimite mesaj
Vă rugăm să controlați numărul de telefon: trebuie indicat în formatul internațional, cu prefixul țării.
Codul de identificare
Anunţuri BirdieCar
Filtru
Ordonează: Data publicării ⬊
Data publicării ⬊ Data publicării ⬈ La început la preț mic La început mai scump Anul - la început anunțurile noi Anul - la început vechi

2 anunțuri: Găsit

Ordonează: Data publicării ⬊
Data publicării ⬊ Data publicării ⬈ La început la preț mic La început mai scump Anul - la început anunțurile noi Anul - la început vechi
Preţ Anul Kilometraj Forţă
mașină de golf BirdieCar Birdie CarGO nouă mașină de golf BirdieCar Birdie CarGO nouă
2
Luați legătura cu vânzătorul
preț la cerere
Mașină de golf
Capacitate de încărcare 150 kg Bară de suspensie arc elicoidal
Anul 2023 Kilometraj Forţă
Ungaria, Budapest
Luați legătura cu vânzătorul
9.990 EUR RON ≈ 49.720 RON
Mașină de golf
Capacitate de încărcare 150 kg Bară de suspensie hidraulică
Anul 2023 Kilometraj Forţă
Germania, Sauerlach