Program de afiliere al Forkliftonline
Veți deveni un afiliat al nostru și veți obține un profit pentru fiecare client atras
Deveniți un afiliat
Cum funcționează?
Înscriere la program
Înscrieți-vă la programul de afiliere și veți obține un link sau cod de afiliere univoc.
Veți atrage utilizatorii
Toți utilizatorii care au urmat linkul dvs. ori s-au înregistrat folosind codul dvs. univoc de afiliere vor deveni afiliații voștri pentru totdeauna.
Publicitatea link-ului de afiliere
Distribuiți linkul sau codul de afiliere vizitatorilor siteului dvs. Internet, partenerilor și clienților dvs.. Folosiți orice metodă convenabilă pentru atragerea utilizatorilor: banner pe site, scrisoare informativă prin e-mail, linkuri pe rețelele de socializare.
Veți obține un câștig
Veți avea un profit de la toate facturile plătite de clientul nou adus (afiliat), iar clientul va primi o reducere suplimentară la toate serviciile.
Întrebări și răspunsuri
Ce este un program de afiliere la Forkliftonline?
Programul de afiliere al Forkliftonline reprezintă o modalitate modernă de a vă organiza veniturile pasive. Înregistrați-vă la programul de afiliere, aduceți clienți noi în Forkliftonline și veți primi comisionul corespunzător plăților efectuate de fiecare client nou adus.
Ce este un link de afiliere?
Un link de afiliere (sau link de referință) este un link special care conține o identificare univocă a afiliatului. Aceste linkuri de afiliere sunt folosite pentru atragerea de noi utilizatori și acordarea de premii membrilor care i-au adus. Datorită acestor linkuri putem înțelege dacă noul client vine din partea dvs. Clientul trebuie să urmeze linkul de afiliere și să se înregistreze, în acest mod este marcat ca fiind un invitat al dvs. Puteți obține linkul de afiliere în contul dvs. personal după înregistrare.
Ce este un cod de afiliere univoc?
Codul de afiliere este un cod special care identifică în mod univoc un afiliat. Cu ajutorul codului de afiliere, suntem în măsură să determinăm dacă un client nou a venit din partea dvs. Codul este convenabil deoarece poate fi transmis în formă de text sau în formă orală unui potențial client. De asemenea, clientul poate indica codul în momentul înregistrării în căsuța corespunzătoare sau poate informa telefonic managerul. Puteți obține codul dvs. de afiliere în contul personal de afiliat, după înregistrare.
Există vreun avantaj pentru client (afiliat)?
Fiecare client care se înscrie utilizând link-ul sau codul dvs. de afiliere va primi o reducere suplimentară de 10% la toate serviciile companiei.
Unde poate fi publicat un link de afiliere?
Este posibilă publicarea link-ului de afiliere pe site-uri Internet, bloguri, forumuri, social media și alte platforme, cu excepția cazurilor în care regulile programului de afiliere o interzic.
Care este procentul pe care îl primesc pentru fiecare client?
Afiliații primesc un comision de 10% di plățile clienților pe care îi aduc. De asemenea, dacă vă interesează o colaborare mai apropiată, puteți discuta despre condiții individuale cu managerul nostru.
Care este procedura de obținere a fondurilor?
Comisioanele corespunzătoare plăților clienților sunt acreditate imediat în contul dvs. pe Forkliftonline. Sumele pot fi retrase prin PayPal sau virament bancar (caz în care trebuie să eliberați factură). Plata comisionului este efectuată la cerere. Suma minimă care poate fi retrasă este de 20 euro pentru PayPal sau 50 euro prin virament în cont bancar.
Cum se stabilește legătura între client și afiliat?
Un client corelat cu un afiliat:
- atunci când face clic pe linkul dvs. de afiliere;
- dacă introduce codul dvs. de afiliere în momentul înregistrării propriei societăți pe Forkliftonline;
- dacă comunică codul dvs. de afiliere managerului de la Forkliftonline în timpul procesului de activare a serviciului (în timpul unei convorbiri sau prin corespondență);
Utilizatorii care sunt deja clienți Forkliftonline nu pot fi corelați cu un afiliat.
În timpul activării serviciului cu un cod de afiliere sau un link de referință, clientul va primi o reducere suplimentară de 10% la toate serviciile companiei.
Unde pot fi consultate statisticile referitoare la clienții asociați?
Contul dvs. de afiliat include fișa ”Statistici”, unde puteți monitoriza toate clicurile unice pe linkul dvs., numărul de clienți atrași și plățile pentru fiecare client.
Pentru a deveni un afiliat este necesar să se dispună de un site web?
Oricine poate participa la programul de afiliere, nu este necesar să se dispună de un site.
Mai aveți alte întrebări? Scrieți-ne
Sunteți pregătiți să câștigați cu noi?
Deveniți un afiliat